Sairaanhoitaja - Valkeakosken kaupunki

Valkeakosken kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 31.5.2019 klo 15 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TOIMI (vakanssi nro. 20287)

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on geriatrinen osasto. Työ alkaa 3.6.2019. Työ on kolmivuorotyötä.

Geriatrisella osastolla tutkitaan ja hoidetaan muistioireisia potilaita sekä arviointia ja kuntoutusta tarvitsevia geriatrisia potilaita. Osastolla toimitaan omahoitajuuden periaatteiden mukaisesti.

Tarjoamme hyvän ammatillisen tuen, ja mielenkiintoiset työtehtävät kehittämismyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössä. Hakijoilta toivomme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullista asennetta sekä aitoa kiinnostusta muistipotilaiden ja ikäihmisten kokonaisvaltaiseen hoitoon. Eduksi katsotaan kokemus tai koulutus psykogeriatristen potilaiden hoitotyöstä.

Työaika on 38,75h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 31.5.2019 klo 15.00 mennessä ensisijaisesi sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 233366) tai postitse osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen merkintä: Geriatrisen osaston sairaanhoitaja.

Lisätietoja antaa terveyskeskussairaalan osastonhoitaja Anne Niemi, puh. 040 335 7459 (sähköposti: etunimi.sukunimi@valkeakoski.fi)

Valkeakosken kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus
Osoite: Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.

Tutustu työnantajaan