Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna diabetes ja sydänhoitajan sijaisuus 9.9.2019- 9.12.2020. Paikkana Pyhäjärven terveyskeskus.Tehtäviin kuuluvat diabetes-ja sydänhoitajan tehtävät: itsenäinen asiakkaiden vastaanottotyö, ryhmien vetäminen/Tulppa kuntoutus, etälääkärin vastaanotoissa avustaminen ja ennaltaehkäisevätyö. Perehtyneisyys diabeteksen ja sydän -ja verisuonitautien hoitoon edesauttaa asiakkaiden hoitamista itsenäisesti. Käytössämme on LifeCare- potilastietojärjestelmä. Selänteessä työskentelee 4 erikoishoitajaa ko. tehtävissä ja yhteistyö ja mahdollisuus kysyä ja saada tukea on arkipäiväistä. Selänteessä toimii Tulppakuntoutus yhteisenä toimintana.

Tule mukaan nuorekkaaseen innovatiiviseen porukkaan kehittämään toimintaa. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia. Selänteessä on "tekemisenmeininki" ja oma palvelurakenneuudistus on käynnissä lähipalvelujen takaamiseksi alueen asukkaille.

Jos sinulla on monipuolista osaamista, kehittämishalukkuutta sekä joustavuutta ja yhteistyökykyä ja olet valmis sitoutumaan tehtävään, olet etsimämme henkilö.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Lisäkoulutus ja perehtyneisyys diabeteksen ja sydän ja- verisuonitautien hoitoon on toivottavaa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Noudatamme 4 kuukauden koeaikaa.

Voit hakea tehtävään sähköisellä hakulomakkeella, johon pääset sivun alalaidassa olevan linkin kautta. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Osastonhoitaja Sirpa Rönkä p. 044 4457977 tai hoitotyönjohtaja Tarja Vaitiniemi p. 044 4456 920.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Pyhäjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kunnan yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan