Sairaanhoitaja - Sipoon kunta

Sairaanhoitaja - Sipoon kunta

Sipoo on kasvava ja ketterä, kaksikielinen kunta, jossa panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon terveyskeskuksen sairaalan osasto on 33-paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto. Hoidamme potilaita, jotka tulevat kotoa, päivystyksen kautta tai erikoissairaanhoidosta. Hoitotyötä tehdään moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä, kuntouttavalla työotteella.

Oletko reipas, oma-aloitteinen ja positiivinen? Hienoa! Tämä työpaikka saattaa olla juuri sinulle.

Haemme SAIRAANHOITAJAA 3.6.2019 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Potilaidemme ADL-kuntoutus on aktiivista ja käytössämme on sähköinen dokumentointi, eli osastomme on paperiton. Hoitotyötä tehdään moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä, yksilölliseen kuntouttavaan hoitosuunnitelmaan perustuen sekä potilaidemme ihmisarvoa ja oikeuksia kunnioittaen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen sekä mukavan työyhteisön tuen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Nikkilässä.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, ja tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka on 2508,14 € + mahdolliset kieli- ja kokemuslisät. Työ on kolmivuorotyötä ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Pyydämme jättämään hakemukset 27.5.2019 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Paula Lappalainen, puh. 040 1914304, paula.lappalainen(a)sipoo.fi

Sosiaali- ja terveysosasto, Akuutti- ja kuntoutusosasto
Osoite: Jussaksentie 14, 04130 Sipoo

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 1 200 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!

Tutustu työnantajaan