Sairaanhoitaja - Pirkkalan kunta

Sairaanhoitaja - Pirkkalan kunta

Pirkkalan kunnassa on haettavana vakituinen sairaanhoitajan tehtävä 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehtona on llaillistetun sairaanhoitajan tutkinto (Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen pätevyys). Lisäksi, edellytämme tartuntatautilain (48§) mukaista rokotussuojaa.

Edellytämme työkokemusta sairaanhoitajana terveyskeskussairaalassa ja kykyä tehdä kolmivuorotyötä. Työntekijältä edellytämme hyvän työilmapiirin luomiskykyä, kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön. Arvostamme laaja-alaista kokemusta sairaanhoitajan työstä perusterveydenhuollossa ja neurologisten sairauksien osaamista tai kiinnostusta niitä kohtaan.

Sairaanhoitajan tehtävänä terveyskeskussairaalassa on potilaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi yhteistyössä potilaan, heidän omaistensa ja moniammatillisen tiimin kanssa. Yhteistyötä tehdään tiiviisti kotiutuskoordinaattorin, erikoissairaanhoidon, kotihoidon ja muiden yksiköiden kanssa potilaan hoidon sujuvoittamiseksi.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.
Palkkaus ja työaika KVTES mukainen.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Hoitotyön johtaja Anne Kytölä, puhelin: 050 3895 293 kello 8 - 9 välillä, sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Pirkkalan kunta
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.
Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.
Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka

Tutustu työnantajaan