Sairaanhoitaja - Haapaveden kaupunki

Sairaanhoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolle, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen hoito- ja hoivapalveluiden tulosalueelle, Haapaveden vuodeosastolle haetaan keikkaluonteisiin sijaisuuksiin sairaanhoitajaa.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Pätevyys tarkistetaan Julkiterhikistä.

Arvostamme ammattitaitoa, hyviä yhteistyö- ja - vuorovaikutustaitoja sekä - ennakkoluulottomuutta. Hoitotyön yhtenä kulmakivenä on kuntouttava hoitotyö ja voimavaralähtöinen ajattelu. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Aikaisempi akuuttivuodeosaston työ on eduksi.
Työssä vaaditaan itsenäistä otetta, kykyä organisoida omaa työtä, kykyä toimia tiimissä ja pystyä tekemään päätöksiä oman asiantuntijuuden piirissä.

Työaika on 38,75 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Lääkehoidon tentit on suoritettava hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajan.

Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Lisätietoja

http://www.hapavesi.fi

Haapaveden vuodeosaston ja kotisairaalan palveluesimies Tiina Heikkilä, puh. 044-7591441.
email. tiina.heikkila@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Vuodeosastot, Vuodeosasto Haapavesi
Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapaveden vuodeosasto on 15 akuuttipaikkainen yksikkö. Samoissa tiloissa toimii kotisairaala. Vuodeosastolla hoidetaan hyvin erilaisia potilaita, joista monet tulevat erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon. Hoitotyössä korostuu kuntouttava työ ja voimavaralähtöinen näkemys.
Vuodeosastolla hoidetaan myös vaativia saattohoitoja.

Tutustu työnantajaan