Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Haemme Porvoon sosiaali- ja terveyspalvelujen aikuisten palveluihin mielenterveys- ja päihdepalveluihin sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen.

Tulet tekemään työtä itsenäisesti, parina ja moniammatillisessa työryhmässä. Teet kiinteimmin yhteistyötä asiakkaidemme kanssa opioidikorvaushoidossa. Asiakkainasi ovat lisäksi monenlaista tukea tarvitsevat, mielenterveys -ja päihdepalveluihin hakeutuneet, tai hoitoon ohjatut aikuiset. Työsi on asiakkaan omia voimavaroja vahvistavaa arkipäivässä pärjäämiseen tukevaa asiakastyötä. Työotteessa on keskeistä asiakkaan oman äänen kuuleminen.

Koulutukseltasi olet sairaanhoitaja. Sinulla on useamman vuoden työkokemus päihde/mielenterveystyöstä. Päihdetyön/mielenterveyden osaamistasi voidaan käyttää moniammatillisessa tiimissä hoitotyön tukena. Käypähoito ohjeet ja mittareiden käyttö on sinulle tuttua ja haluat tehdä laadukasta työtä niihin perustuen. Osaaminen opioidiriippuvuuden lääkkeellisen korvaus- ja vieroitushoidon antamisesta asetuksen mukaisesti katsotaan eduksi.

Palvelusuunnitelman/hoitosuunnitelman tekeminen on sinulle tuttua ja haluat käyttää sitä yhdessä asiakkaan kanssa työsi tukena.

Työhön tulevalta odotamme hyviä yhteistyötaitoja ja toisaalta myös itsenäistä päätöksentekokykyä, halua ottaa vastuuta, aitoa vuorovaikutusta, rohkeutta uudistua ja kykyä toimia yhdessä asiakkaan ja ryhmien kanssa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Palvelusuhteen ehdot määrittyvät KVTES:n mukaisesti, rekrytointilisänkäyttö on mahdollista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Valitun on ennen esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Lääkeosaaminen varmistetaan LOVe lääkehoidon tenteillä kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 3.10.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/paihdeklinikka-2

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa mielenterveys- päihdepalveluiden esimies Tarja Lappi puh. 040 676 1388, tai sairaanhoitaja Marjut Saario puh. 0400 564 683

Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.

Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!