Sairaanhoitaja - Loimaan kaupunki

Sairaanhoitaja - Loimaan kaupunki

Ankkuri on Loimaan poliisiasemalla toimiva moniammatillinen tiimi, johon kuuluu poliisi, sosiaalityöntekijä ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Loimaan Ankkuri-tiimin toiminta-aluetta on Loimaan kaupunki sekä Auran, Kosken Tl, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kunnat.

Ankkuri-toiminnan tavoitteena on
- Varhainen puuttuminen alaikäisten rikolliseen käyttäytymiseen, nuoren asiakkaan kokonaisvaltainen elämäntilanteen ja avun tarpeen selvittäminen sekä avun ja tuen piiriin ohjaaminen.
- Puuttuminen lähisuhde- ja perheväkivaltaan sekä tarkoituksenmukaisen avun ja tuen piiriin ohjaaminen.
- Sisäisen turvallisuuden lisääminen moniammatillisella yhteistyöllä.

Loimaan Ankkuri-tiimiin avautuu paikka sairaanhoitajalle. Toivomme sinulta:
- sairaanhoitajan kelpoisuutta, päihde- ja mielenterveysosaaminen sekä nuorten kanssa työskentely katsotaan olevan tärkeässä roolissa
- sinun tulee olla oma-aloitteinen ja sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin
- sinulla tulee olla oma auto käytössäsi

Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Koeaika on 6 kuukautta.

sosiaalityön johtaja Heli Kaskiluoto 040-575 4143, heli.kaskiluoto@loimaa.fi tai ankkurin sosiaalityöntekijä Anu Kankare 050-528 3560, anu.kankake@loimaa.fi

Loimaan kaupunki
Osoite: Varereliuksenkatu 1, 32200 Loimaa

www.loimaa.fi

Tutustu työnantajaan