Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi sairaanhoitajan toimi terveyskeskuspäivystyksessä 12.8.2019 klo 15.00 mennessä. Toimi täytetään 1.10.2019 alkaen tai sen jälkeen sopimuksen mukaan.
Toimit terveyskeskuspäivystyksen sairaanhoitajana. Terveyskeskuspäivystys on auki arkisin maanantaista torstaihin klo 8-21 ja perjantaisin klo 8-16. Tehtävä edellyttää taitoa toteuttaa luotettavasti hoidon tarpeen arviointia sekä paikan päällä, että puhelimitse. Työ edellyttää myös monipuolista ja kattavaa ammattitaitoa työskennellä erilaisten ihmisten parissa. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot, myös tiimityö ja toisaalta itsenäinen vastaanottotyö sujuvat sinulta luontevasti. Kestät hyvin päivystystyöhön ajoittain liittyvää painetta ja osaat priorisoida. Työssä kehittyminen ja työtapojen kehittäminen on sinulle mielekästä. Työssä edellytetään valmiutta työnkuvan muutoksiin, joustavuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus päivystys- ja vastaanottotyöstä sekä peruskipsaustaidot. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetestaus. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta. Edellytämme tehtävän vastaanottavalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tervetuloa osaksi osaavaa ja mukavaa työyhteisöä!

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Kysymyksiin vastaa avosairaanhoidon osastonhoitaja Petteri Männistö, petteri.mannisto@kangasala.fi, p. 040-8062160

Kangasalan kaupunki
Osoite: Herttulantie 28, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.
Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Tutustu työnantajaan