Sairaanhoitaja - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sairaanhoitaja - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haemme sairaanhoitajaa psykososiaalisen kuntoutuksen liikkuvaan toimintaan (LIITO).

Kelpoisuutena tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun asetuksen mukainen laillistettu sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta psykososiaalisesta kuntoutuksesta, mielenterveys- ja päihdetyön osaamista ja halua sitoutua Eksoten arvojen ja strategian mukaiseen työhön. Lisäksi hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä taitoja monialaisen työryhmän jäsenenä toimimiseen.

Tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä..
Haastattelut tehtäviin pidetään 13.8.2019.
Vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

palveluesimies Helena Talonpoika, p. 040 749 7226, helena.talonpoika@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten psykososiaaliset palvelut, Psykososiaalinen kuntoutus, Liikkuva toiminta (LIITO)
Osoite: Valtakatu 51, 53100 Lappeenranta

130 000 syytä herätä aamuisin
Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 130 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka. Olemme savuton työpaikka.
Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Tutustu työnantajaan