Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sairaanhoitajaa ajalle 2.9.2019 - 14.07.2020, Näsin kuntoutuskeskukseen, osastolle 1.

Osastolla 1 hoidetaan pääasiassa ortopedista jatkokuntoutusta tarvitsevia potilaita. Hoidon ja kuntoutuksen lisäksi osastolla selvitetään potilaan kokonaistilanne, arvioidaan oikea hoitopaikka ja järjestetään jatkohoito sekä turvallinen kotiutus. Valtaosa kuntoutujista palaa kotiin, tarvittaessa tukitoimien ja kotikuntoutuksen avulla.
Potilaspaikkoja on 24. Henkilökuntaan kuuluvat osastonhoitaja, apulaisosastonhoitaja, terveyskeskusavustaja, sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Fysioterapeutin ja toimintaterapeutin sekä sosiaalityöntekijän palvelut ovat käytettävissä tarvittaessa. Lääkäri on osastolla arkipäivisin.

Kelpoisuusehtona laillistettu sairaanhoitaja/ terveydenhoitaja. Molempien kotimaisten kielten osaaminen, kokemus osastotyöskentelystä (terveyskeskus/sairaala) sekä voimassa oleva lääkehoidon täydennyskoulutus LOVe katsotaan eduksi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Työ on jaksotyötä.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön jossa toteutetaan tiimityötä kuntouttavalla työotteella. Edellytämme joustavuutta, vastuullista asennetta ja yhteistyötaitoja, sekä kykyä toimia moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Palkka määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on, ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Lähetä hakemuksesi 18.7.2019 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa- linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kuntoutusosastot-ja-kotisairaala

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Eva Frejborg, puh. 0400 936 888, eva.frejborg@porvoo.fi ja apulaisosastonhoitaja Minna Petrelius, puh 040 137 3644, minna.petrelius@porvoo.fi

Näsin kuntoutuskeskus, os. 1
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan