Sairaanhoitaja - Kaarinan kaupunki

Sairaanhoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kotihoidossa on avoinna sairaanhoitajan toimi. Kotihoito on kotiin annettua hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoito tarjoaa palveluja niille henkilöille, jotka eivät selviydy ilman toisen henkilön apua jokapäiväisistä toiminnoistaan.

Kotihoitoa toteutetaan tiimityönä ja jokaisella asiakkaalla on omahoitaja. Kotihoidossa korostuu asiakkaan omien voimavarojen huomioiminen ja kannustaminen omatoimisuuteen. Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, viikonlopputyötä satunnaisesti. Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja kirjaaminen tapahtuu osittain älypuhelimella.

Haemme vanhuksia arvostavaa, yhteistyökykyistä ja kehittämismyönteistä työntekijää, jolla on mielellään kokemusta vanhustyöstä ja joka käyttää työssään toimintakykyä edistävää työotetta.
Kotihoidossa edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun laina (555/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.
Kaarinan kaupunki on savuton työpaikka.

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun perjantaina 11.10.2019

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Minna Nieminen, yksikön johtaja
minna.m.nieminen@kaarina.fi
0400 742046

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito, Hovirinnan kotihoito
Osoite: Isännänkatu 4, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan