Sairaanhoitaja - Kaarinan kaupunki

Sairaanhoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan terveyskeskuksen avosairaanhoidossa on haettavana kaksi sairaanhoitajan vakituista työsuhdetta.

Palatko halusta päästä hoitamaan potilaita yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti? Haluatko rakentaa palveluketjuja yhdessä ja avoimesti asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti? Haluatko olla mukana projekteissa, joissa kehitetään sähköisiä palveluita ja potilaita palvelevaa viestintää? Sitten merellinen ja keskisuuri Kaarina ja Kaarinan avosairaanhoito on sinun työpaikkasi.

SINÄ: Joustava ja työtään hyvällä asenteella tekevä, asiakastyöstä nauttiva hoitotyön ammattilainen:
Toivomme sinulta kokemusta ja koulutusta hoidon tarpeen arvioinnista, itsenäisestä vastaanottotyöstä sekä päivystystyöskentelystä. Asiakastyytyväisyys on sinulle sydämenasia ja työparityöskentely lääkäreiden kanssa on sinulle luonteva tapa toimia. Sinulla on valmiudet toimia Kaarinan kaupungin arvojen mukaisesti yhdessä, avoimesti ja asiakaslähtöisesti.

Me:
Meidän moniammatillinen työporukkamme tuottaa laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluja, mutta osaa ylläpitää myös iloista työilmapiiriä. Meille on tärkeää, että työntekijämme ovat yhteistyötaitoisia, joustavia sekä kyvykkäitä kehittämään itseään ja omaa työtään. Työhyvinvointi on meille tärkeää, ja sitä ylläpidämme järjestämällä yhteisiä tyhy- ja kehittämispäiviä. Välillä henkilökunta iltapäiväkahvittelle jonkin teeman ympärillä, kuten esimerkiksi unelmien työpäivän kunniaksi. Suunnitteilla on myös teemapäivien järjestämistä asiakkaillemme. Sujuvoittaessamme arjen toimintoja, otamme koko porukan mukaan ja teemme sen yhdessä.
Haluamme olla Suomen toimivin ja mukavin avosairaanhoidon työyhteisö - jossa jokainen työntekijä, myös sinä uutena työkaverinamme, on mukana sen toteuttamisessa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Maija Hannula
puh. 050-3782026
Johtava ylihoitaja Pia Kirjonen
puh. 050-5954001
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Avosairaanhoito ja Terveyskeskuksen sairaala , Avosairaanhoito
Osoite: Voivalantie 5, 20780 Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.