Sairaanhoitaja - Pellon kunta

Sairaanhoitaja - Pellon kunta

Haaveiletko hetken paussia kiireestä? Kenties pois kaupungin vilskeestä luonnon rauhaan...?

Meillä Lapissa, Pellon kunnassa on haettavana eri mittaisia SAIRAANHOITAJAN sijaisuuksia juuri sinulle, sinä riskiä pelkäämätön rohkea matkaaja, joka uskallat pakata reppusi ja hypätä junan vietäväksi. Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja lyhimmilläänkin 3 kuukauden mittaisia. Mahdollisuudet jatkoihin on aina olemassa. On oikeastaan enää itsestäsi kiinni, kuinka monta vuodenaikaa haluat Lapissa kokea!

Perehdytämme sinut tehtävään huolella ja otamme innolla vastaan uudet tulijat!

Myös vastavalmistuneet / valmistuvat ovat tervetulleita!

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto (tutkintonimike sairaanhoitaja) tai muu vastaava tutkinto. Lähellä valmistumista olevat opiskelijat kysy!!

Edellytämme sinulta kiinnostuneisuutta alaa kohtaan, yhteistyökykyjä oma-aloitteisuutta ja aktiivisen työn kehittämisen otetta. Työtehtäviin sisältyy mm. hoitotyön, lääkehoidon ja sairaanhoidon tehtäviä.

Työaika on 38:45 h/ vk. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja valitulla on myös oltava tartuntatautilain § 48 mukainen rokotussuoja.

Asuntomahdollisuus - kysy!!

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry.fi: n kautta. Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen osoitetaan Pellon kuntaan osoitteeseen Rekrytointi, Kunnantie 4 95700 Pello. Tehtävä on haettavana 12.9.2019 - 31.10.2019 klo 16.00 saakka.

Lisätietoja

http://www.pello.fi

Tutustu työnantajaan

vs. henkilöstökoordinaattori Janne Tolvanen janne.tolvanen@pello.fi 040 637 5334

Pellon kunta, Hyvinvointilautakunta
Osoite: Pello

Pello on monipuolinen yritystoiminnan ja kulttuurin keskus Tornionlaaksossa. Täällä on hyvä elää ja asua. tänne on mukava tulla. Pellon kunta sijaitsee keskellä Pohjoiskalottia, Lapin maakunnassa Tornionjokilaaksossa. Naapurikuntia ovat Suomen puolella Kolari, Ylitornio, Rovaniemi ja Ruotsin puolella Övertorneå ja Pajala.