Sairaanhoitaja - Utsjoen kunta

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.

Toimen ensisijainen sijoituspaikka on Utsjoen terveyskeskuksen vuodeosasto.

Sairaanhoitajan toimeen kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus tai sitä vastaava rekisteröinti. Saamen kielen taito katsotaan erityiseksi ansioksi.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu 11-paikkaisen terveyskeskuksen vuodeosaston asiakkaiden hoito. Vuodeosasto hoitaa myös sairaanhoidon etupäivystystä virka-ajan ulkopuolella. Utsjoen terveyskeskuksessa on käytössä Tiedon LifeCare -sairauskertomusjärjestelmä. Työ on monipuolista hoitotyötä pienessä työyhteisössä kauniiden tunturimaisemien ympäröimänä.

Palkkaus KVTES:n mukainen, tehtäväkohtainen peruspalkka 2493,49 €/kk. Toimessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.
Toimeen valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Lisäksi valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotesuoja.

Toimeen haetaan ensisijaisesti jättämällä hakemus 09.10.2019.klo 15:00 mennessä ensisijaisesti Utsjoen kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Mikäli hakemusta ei ole mahdollista toimittaa sähköisesti kuntarekryn kautta, niin hakemuksen liitteineen voi toimittaa myös osoitteella:
Utsjoen kunta, sosiaali- ja terveystoimisto,
PL 41, 99981 Utsjoki.
Kuoreen merkintä Sairaanhoitajan toimi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antaa hoitotyön johtaja Päivi Kontio, tel. 040-181 0280 tai paivi.kontio at utsjoki.fi.

Lisätietoja

http://www.utsjoki.fi

Hoitotyön johtaja Päivi Kontio, tel. 040-181 0280 tai paivi.kontio at utsjoki.fi.

Utsjoen kunta
Osoite: Seitatie 1, 99980 Utsjoki

Utsjoki (pohjoissaameksi Ohcejohka) on Suomen pohjoisin ja ainoa saamelaisenemmistöinen kunta. Asukkaita kunnassa on 1260. Utsjoen naapurikunnat ovat Inari sekä Norjan puolella Karasjoki, Tana ja Nesseby, joiden kanssa tehdään yhteistyötä palveluiden järjestämisessä. Alueen ainutlaatuinen luonto ja värikkäät tapahtumat antavat aikaa ja tilaa rentoutumiselle muun muassa monipuolisten luontoharrastusten parissa.

Tutustu työnantajaan