Sairaanhoitaja - Kaarinan kaupunki

Sairaanhoitaja - Kaarinan kaupunki

Meillä Kaarinakodissa työskennellään lämminhenkisessä ja kehittämismyönteisessä ympäristössä vanhuksia arvostaen. Asukkaamme ovat toiminnan keskiössä ja heidän omaisensa ovat tärkeä osa Kaarinakodin arkea. Kaarinakodissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja osastoapulaisia. Nyt etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Kaarinakoti on 43-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa toteutetaan tiimiorganisoitua työtapaa. Asukkaiden toimintakyky on merkittävästi alentunut ja he tarvitsevat runsaasti hoivaa sekä huolenpitoa päivittäisissä toiminnoissaan. Monilla asukkailla on lisäksi muistisairaus.

Sairaanhoitajan työ on kaksivuorotyötä. Tehtävissä painottuu sairaanhoidolliset työt kuten esimerkiksi: verinäytteiden ottaminen, vaativan lääkehoidon toteutus, lääkärin kierrot ja hoitosuunnitelmien päivittäminen. Lisäksi sairaanhoitaja osallistuu asukkaiden kokonaisvaltaiseen perushoitoon ja hoivasta huolehtimiseen sekä toimintakyvyn tukemiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävissäsi tarvitset myös hygieniapassia. Tehtävässä on 6kk:n koeaika. Toivomme että sinulla olisi myös kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä ja haluat toteuttaa toimintakykyä edistävää työotetta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa.

Kannustamme työntekijöitämme oman osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, perehdytyksen ja hyvän ammatillisen tuen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Haastattelut järjestetään 29.11.2019. Osalle hakijoista lähetetään kutsu haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

yksikönjohtaja
Riitta Tuomisto
Puh. 050 373 2479 tai
riitta.tuomisto@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197

Kaarinan kaupunki
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.