Sairaanhoitaja - Rovaniemen kaupunki

Sairaanhoitaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan ikäihmisten palveluissa

on haettavana

4 sairaanhoitajan toimea
toimet ovat osa varahenkilöstöä

Varahenkilöstö toimii ikäihmisten palvelualueella kotihoidon, asumis-ja hoivapalveluiden sekä sairaalapalveluiden yksiköissä. Työ on kaksivuorotyötä. Työpisteet vaihtelevat ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto.

Haemme sairaanhoitajan tehtävään osaavia, hyvät vuorovaikutustaidot omaavia hoitotyönammattilaisia, jotka ovat valmiita kiertämään eri yksiköissä. Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden kartuttaa osaamista ja työkokemusta erilaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköissä.

Palkkaus on KVTES: n mukainen.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 25.10.2019 klo 15.00.

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros, PL 8216, 96200 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 25.10.2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Turvatiimin palveluvastaava Kaisa Moilanen 040 6572770 ma-pe klo 7-15 ja kotihoidon vs. palveluesimies Henna Saarela 040 5347691 ma-pe klo 8-14 sähköposti etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Perusturvan toimiala, ikäihmisten palvelualueella
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.