Sairaanhoitaja - Rovaniemen kaupunki

Sairaanhoitaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan ikäihmisten palveluissa

on haettavana

kaksi sairaanhoitajan toimea
tämän hetkisenä sijoituspaikkana kotiutustiimi ja kotisairaala.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten hoidosta sekä taitoja toteuttaa vaativaa lääkehoitoa. Toivomme sinulta löytyvän kykyä itsenäisen työn tekoon, organisointitaitoja sekä yhteistyökykyjä toimia sekä työyhteisössä että verkostoissa.

Haemme joukkoomme positiivisen asenteen omaavaa ja kehitysmyönteistä työkaveria. Työ tapahtuu pääosin potilaiden luona heidän omissa kodeissaan, joten tehtävässä edellytetään oman auton käyttöä. Tehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukaisen rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 19.11.2019 klo 15.00.
Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimi. Hakuaika päättyy 19.11.2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Sirkka Peltola, puh. 016 322 4369 ja palveluvastaava Tiia Viiri, puh. 016 322 8345, sähköpostiosoitteet etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Perusturvan toimiala, ikäihmisten palvelualueella
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.