Sairaanhoitaja - Rovaniemen kaupunki

Sairaanhoitaja - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan ikäihmisten palveluissa

on haettavana
kaksi sairaanhoitajan toimea

tämän hetkisenä sijoituspaikkana Palvelukoti Näsmänkieppi

Palvelutalo Näsmänkiepissä on 3 tehostetun palveluasumisen yksikköä ja 1 jaksohoitoon erikoistunut yksikkö. Yhteensä palvelutalossa on noin 70 asukasta.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajan tutkinto. Arvostamme hakijoilta itsenäistä päätöksen tekokykyä, kehittämismyönteistä asennetta ja kuntouttavaa hoitotyönotetta.

Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä toimiminen edellyttää Tartuntatautilain (1227/2016) 48§ mukaisen rokotussuojan ehtojen täyttymistä.

Toimessa on neljän kuukauden koeaika.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry Hakuaika päättyy 15.11.2019 klo 15.00.

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun, tulee hakemus toimittaa postitse: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 27, 3. kerros tai toimittaa Rovaniemen kaupungin Olkkarin Osviitan asiakaspalvelupisteeseen: Rovaniemen kaupunki, kaupunginkirjaamo, Koskikatu 25, 2. kerros. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimi. Hakuaika päättyy 15.11.2019 klo 15.00.

Myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Anne Mattila puh.040 7470838, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Perusturvan toimiala, ikäihmisten palvelualueella
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Rovaniemen kaupungin perusturvan toimialan toimintaa ovat avovastaanotto, aikuisten sosiaalinen kuntoutus ja tuki, aikuisten palveluohjaus ja kiireellinen sosiaalityö, erityisryhmien asumispalvelut, kotiin annettavat palvelut, kuntoutus, lastensuojelu, maahanmuuttajasosiaalityö, palveluohjaus ja ikäosaamiskeskus, perhesosiaalityö, perheneuvola, perheoikeudelliset palvelut, sairaalapalvelut, suun terveydenhuolto, terveysneuvonta, vammaissosiaalityö sekä ympärivuorokautinen hoiva ja palveluasuminen. Sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelee n. 1100 ammattilaista. Toimipisteitä on kymmeniä eri puolilla Rovaniemeä. Sosiaali- ja terveyspalveluiden tehtävät ovat monipuolisia, mielenkiintoisia ja haasteellisia. Ammattitaitoinen henkilöstö on toimintamme perusta ja siksi panostamme henkilökunnan osaamiseen ja kehittämiseen. Tervetuloa joukkoomme.