Sairaanhoitaja - Keuruun kaupunki

Sairaanhoitaja - Keuruun kaupunki

Vastaavan sairaanhoitajan työsopimussuhde Keuruun kaupungin vanhuspalveluissa, tämän hetken sijoituspaikka Palvelutalo Seiponranta

Vastaava sairaanhoitaja toimii Palvelutalo Seiponrannan lähiesimiehenä. Hänen avaintehtäviä on organisoida yksikön päivittäistoiminta, vastata kehittämisestä, henkilöstöhallinnosta ja yksikön asukkaiden ja asiakkaiden kokonaisvaltaisen hoidon toteuttamisesta yhdessä hallinnollisen esimiehen kanssa. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Palvelutalo Seiponrannassa on 55 palveluasuntoa ikääntyneille. Yksikkö tarjoaa myös lyhytaikaishoitoa. Palvelutalossa ei ole omaa yöhoitoa, asukkaiden yöaikaisesta avusta huolehtii kotihoidon yöhoito, jonka toteuttamiseen myös Seiponrannan henkilöstö osallistuu.

Kelpoisuusehtona vastaavan sairaanhoitajan työsopimussuhteeseen on sairaanhoitaja tai terveydenhoitajan tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Ammatillinen lisäkoulutus sosiaali- ja terveysalan johtamiseen ja hallintoon katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työsopimussuhteessa edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen työhön.

Hakemukset täytetään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi, kts. työavain, 18.11.2019 klo 15.00 mennessä.
Hakemukseen tulee liittää kopiot kelpoisuuden osoittavista todistuksista.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

kotihoidon ohjaaja Helena Isojärvi puh. 040 7605031
sähköposti; etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 9, 42700 Keuruu

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa! Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut. Joukkomme kaipaa nyt täydennystä.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.