Sairaanhoitaja - Tornion kaupunki

Sairaanhoitaja - Tornion kaupunki

Etsimme sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen Kotihoitoon ajalle 21.11.2019-30.4.2020. Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden sairaanhoidosta yhteistyössä kotihoidon tiimin ja lääkärin kanssa. Työ on kaksivuorotyötä, iltaisin ja viikonloppuisin myös Kotisairaalassa. Kokemus akuuttisairaanhoidosta katsotaan eduksi. Kotisairaanhoitajilta vaaditaan influenssarokotussuoja.

Haku sähköisesti 15.11.2019 klo 15.00 mennessä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on tehtävään soveltuva terveydenhuollon ammattihenkilöntutkinto (terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994). Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Etuna on voimassaoleva lupa vaativan neste- ja lääkehoidon toteuttamiseen. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Lisätietoja

http://www.tornio.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja Kotihoidon vs. osastonhoitaja Liisa Hyry puh 050 341 9545

Tornion kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Vanhus- ja hoitopalvelut
Osoite: Sairaalakatu 1, 95400 Tornio

Merkittävä historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio muodostaa Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälisen kaksoiskaupungin yhdessä Ruotsin Haaparannan kanssa. Tornion kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1300 eri alan ammattilaista. Kaupunki tarjoaa kehittymiskykyisille osaajille mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön sekä turvalliset puitteet viihtyisälle asumiselle keskellä hyviä palveluja.