Sairaanhoitaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki hakee hakee joukkoonsa hoitotyön ammattilaista.

Kotihoidon sairaanhoitaja huolehtii yhdessä tiimin hoitajien kanssa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu lääkehoidon toteuttamista ja arviointia, lääkärin konsultointia, terveydentilan seurannan toteuttamista, sekä asiakkaiden hoidon tarpeen arviointi ja tarvittavan avun järjestämistä. Kotihoidon sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja on tukena kotihoidon hoitajille asiakkaiden tilanteissa.

Me kotihoidossa työskentelemme moniammatillisena tiiminä, tiimiimme kuuluvat kotihoidon hoitajien ja sairaanhoitajien lisäksi, palveluohjaaja, kotihoidonohjaajat, voimavarahoitaja, kotiutushoitajat ja resurssi pooli. Lisäksi teemme yhteistyötä muiden sidosryhmien kanssa.

Tavoitteenamme on tuottaa laadukasta ja asiakaslähtöistä kotihoitoa. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja toivomme sinun auttavan meitä toteuttamaan laadukasta palvelua.
Uskomme, että laadukkaan kotihoidon saavuttamiseksi palveluiden on oltava aidosti asiakaslähtöisiä ja kehittyviä.

Mikäli koet tärkeänä tukea asiakkaiden kotona asumista ja elämänlaadun säilymistä, sekä haluat edistää kotihoidon laatua, haluamme tarjota sinulle työpaikan, jossa voit toteuttaa itseäsi. Lisäksi tarjoamme mahtavat työkaverit ja iloisen ilmapiirin. Työkaverit toivovat sinulta positiivista asennetta ja vastuullista työotetta.

Työaikamuoto on jaksotyö. Tällä hetkellä sairaanhoitajat työskentelevät pääasiassa arkipäivisin klo 8-16. Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto (laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Tehtävässä edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestien hyväksyttyä suorittamista, sekä toimipaikkakohtaisia lääkehoidonnäyttöjä.

Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

kotihoitopäällikkö Riikka Röppänen puh. 0400 537 471 sekä kotihoidonohjaaja Nina Voutilainen puh. 0400 618 483
Sähköposti etunimi.sukunimi@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu

Keuruun kehittyvät vanhuspalvelut - hoitoa ja huolenpitoa ~ työtä ja toimeentuloa! Keuruulla teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut. Joukkomme kaipaa nyt täydennystä.

Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.