Sairaanhoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen hoito- ja hoivapalveluiden tulosalueella Pyhännän Nestorissa ja Pyhännän kotisairaalassa on haettavana (1) sairaanhoitajan toimi 28.2.2020 klo 15:00 mennessä.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Arvostamme kiinnostusta vanhustyöstä ja sen kehittämisestä, - hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä - ennakkoluulottomuutta. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmessä toimii kotisairaala. Toimintaa ollaan käynnistämässä Pyhännällä ja sairaanhoitajana olet myös tässä mukana. Hoitotyön yhtenä kulmakivenä on kuntouttava hoitotyö. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Työssä vaaditaan itsenäistä otetta, kykyä organisoida omaa työ, kykyä toimia tiimissä ja pystyä tekemään päätöksiä oman asiantuntijuuden piirissä.

Työaika on 38,75 h/viikko. Työ on kaksivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentit on suoritettava hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajan.

Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.


Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Helena Paakki, 044-7591018
ja hoito- ja hoivapalvelupäällikkö Marko Niiranen, 044-7591276

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut, Asumispalvelut, Nestori Pyhäntä
Osoite: Vakkatie 3A, 92930 Pyhäntä

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Palvelukeskus Nestorissa on 24 tehostetun palveluasumisen paikkaa.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Työpaikkamme on savuton.