Haluamme Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymässä (Keusote) tuottaa asiakkaillemme Suomen parasta terveyspalvelua

Tutustu tehtävän sisältöön ja hae 4.3.2021 klo 14.00 mennessä.

Sairaanhoitajan tehtäviin perusterveydenhuollossa kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen hoito ajanvaraus- ja kiirevastaanotoilla, puhelinpalvelussa ja etävastaanotoilla. Käytössämme on Pegasos-potilastietojärjestelmä. Työ on kaksivuorotyötä

Järvenpään akuutti sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä juna-asemalta. Työyhteisömme on dynaaminen ja hyvä henkisen, jossa voit olla mukana jatkuvasti parantamassa asiakkaiden terveyspalveluja.

Palveluissamme korostuvat asiakaskeskeisyys, terveyden edistäminen, omahoidon palvelut, etävastaanotot, itse- ja yhteisöohjautuvuus sekä oman työn jatkuva parantaminen. Tavoitteenamme on olla Lean-organisaatio.

Tehtävävään vaadittava osaaminen sekä edellytettävä kelpoisuus:

Toivomme, että Sinussa on rohkea ja positiivinen asenne. Lean-osaaminen ja monipuolinen kokemus perusterveydenhuollon sairaanhoitajan tehtävistä katsotaan eduksesi. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen on eduksi.

  • Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukaista tutkintoa, kuten sairaanhoitaja-AMK, soveltuvuutta tehtävään sekä ammattinimikkeen laillistamista Suomesta.
Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana. Hakuaikaa on jatkettu.

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palvelussuhteen ehdot sekä palkkaus määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista
_____________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.