Skip to main content
test
Sairaanhoitaja (3), neuropsykiatria, Tays Pitkäniemi - Tampereen yliopistollinen sairaala

Sairaanhoitajan vakituinen toimi neuropsykiatrian osastolla Tays Pitkäniemessä

Neuropsykiatrian osasto NVP2 on painottunut äkillisten sekavuustilojen tai neurologisiin sairauksiin liittyvien psykiatristen häiriöiden tai psykiatrisin oirein ilmenevien muistihäiriöiden hoitoon ja tutkimukseen. Osastolla tehdään psykiatristen ja neurologisten sairauksien erotusdiagnostiikkaa. Yksikkömme sijaitsee historiallisella ja luonnonkauniilla Pitkäniemen alueella. Vuonna 2024 saamme uudet toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrelta Taysin pääkampukselta. Sairaala toimii opetussairaalana.

Sairaanhoitajana toteutat psykiatrisen erikoissairaanhoidon hoitotyötä, jonka hoitomuotoina ovat omahoitajuus, hoidolliset ryhmät sekä näyttöön perustuvat hoitomenetelmät.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta psykiatrisesta, neurologisesta tai sisätautien hoitotyöstä.

Arvostamme myönteistä asennetta muutokseen ja työyhteisötaitoja. Odotamme sinulta, että arvostat neuropsykiatristen potilaiden hoitamista.

Kelpoisuusehtona on laillistettu terveydenhuollon ammattitutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö, jaksotyö (kolmivuorotyö). Toimen koeaika on 6 kk. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Toimeen valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48 a §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys, jos henkilö on oleskellut pitkäaikaisesti (yli 6 kk) maassa, jossa tuberkuloosi on yleinen tai henkilöllä on muu erityinen altistuminen tuberkuloosille.

Lisätietoja tehtävistä antaa osastonhoitaja Päivi Tuominen, puh. 050 569 5321, etunimi.sukunimi@pshp.fi.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy 18.8.2022.

Toimea haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta.
Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Tampereen yliopistollinen sairaala, kirjaamo, PL 2000, 33521 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Lisätietoja

https://www.tays.fi/fi-fi/sairaanhoitopiiri/meille_toihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Päivi Tuominen, puh. 050 569 5321, etunimi.sukunimi@pshp.fi

Lisätietoja

Tampereen yliopistollinen sairaala

Tays on Suomen toiseksi suurin sairaala, joka tuottaa erikoissairaanhoidon palveluja liki miljoonalle suomalaiselle. Hoidamme vuosittain noin 220 000 eri potilasta ja meillä on lähes 8000 työntekijää.


Osoite: Pitkäniemen sairaala, 33380 Pitkäniemi
Tampereen yliopistollinen sairaala - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat