Sairaanhoitaja (3), toimi, Oulunkaaren kotisairaala, Pudasjärvi

Hakuaika päättyy  12.8.2024 14:30

Haemme kolmea (3) sairaanhoitajaa toimeen ikäihmisten palveluiden yhteiseen osaamiskeskukseen Oulunkaaren kotisairaalan Pudasjärven yksikköön.

Yhteinen osaamiskeskus koostuu monipuolisista koko hyvinvointialuetta tukevista kotihoidon ja kotona asumisen tuen palveluista. Moniammatillisuus ja yhdessä tekeminen asiakkaan parhaaksi korostuvat toiminnoissa. Vahvistamme ja laajennamme nyt kotisairaalatoimintoja Pohteen tavoitteiden mukaisesti. Pudasjärvelle perustetaan uusi kotisairaalatiimi ja etsimme uuden toiminnan käynnistämiseen motivoituneita sairaanhoitajia.

Meillä työskentely on monipuolista, joten arvostamme kaikkien osaamista ja tuemme sen hyödyntämistä työssä. Teemme työtä vankalla asiantuntemuksella, rennolla otteella ja välittämisen ilmapiirissä.

Kotisairaala tarjoaa asiakkailleen sairaalatasoista hoitoa koteihin ja alueen asumispalveluyksiköihin sekä antaa asiakkaille sairaalatasoista hoitoa myös Kotisairaala-vastaanotoilla. Kotisairaalan asiakkuus on vaihtoehto osastohoidolle. Kotisairaalan sairaanhoitajan työ on hyvin itsenäistä työtä, kuitenkin osana monialaisia verkostoja. Yhteistyö lääkäreiden ja muiden hoitoalan ammattilaisten kanssa korostuu tässä tehtävässä. Tehtävässä voit laajasti hyödyntää osaamistasi. Kotisairaalan sairaanhoitajan työhön kuuluu muun muassa erilaisia suonensisäisiä lääke- ja nestehoitoja, vaativia haavahoitoja, asiakkaiden yleistilan arviointia, kotona tehtäviä tutkimuksia, hoidon vaikutuksen seurantaa sekä palliatiivisen potilaan hoitotyötä ja kotisaattohoitoa.

Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kehittämismyönteistä työotetta, teknologiamyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavaa palveluasennetta muuttuvissa tilanteissa. Työ on vuorotyötä ja tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Yhteisessä osaamiskeskuksessa saat työllesi kollegoiden ja esihenkilöiden tuen, hyvän perehdytyksen, mukavan työyhteisön sekä rennon työilmapiirin. Sinä ja sinun hyvinvointisi on meille tärkeää. Tule mukaan toteuttamaan Pohteen hyvinvointialueen asukkaille turvallisuutta, terveyttä ja hyvinvointia!

Voit tutustua Pohteen Kotisairaalatoimintamalliin tarkemmin Innokylässä (www.innokylä.fi PoPSote kotisairaalatoimintamalli).

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijoiden tulee olla rekisteröitynä Valviran ylläpitämään Terhikki-rekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista kolmen (3) kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Valitun henkilön on ennen tehtävänvastaanottamista esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta annetun lain (741/2023) mukainen rikosrekisteriote

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.pohde.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuuyksikköpäällikkö Marjo Määttä, p.040 860 8771. Sähköposti: marjo.maatta@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksessa olevasta Hae työpaikkaa -linkistä.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan