Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

Haemme palvelukseemme SAIRAANHOITAJAA KANGASALAN KAUPUNGIN KOTIHOITOON. Tämän hetkinen sijoituspaikka on Kangasalan kotihoito.

Kangasalan kotihoito on jaettu alueellisiin tiimeihin. Kotihoidon arvot välittyvät asiakkaan omatoimisuuden tukemiseen, voimavaralähtöiseen palveluun ja asiakkaan turvallisuudesta huolehtimiseen. Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisistä ja heidän hyvinvoinnistaan.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä. Arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja. Itsenäinen työskentelyote ja joustavuus ovat tärkeitä tekijöitä tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaan-/terveydenhoitajan tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559)1994) mukainen laillistus.
Tehtävään valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä tehtyä huumausainetestiä koskeva todistus. Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön osalta työhöntulotarkastukseen sisältyy huumausainetesti. Työsuhteeseen valitulla edellytetään tartuntalain 48§ edellyttämää rokotesuojaa. Työsuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tutustu työnantajaan

Katja Tillanen
kotihoidon esimies
p. 050 3502 893

Kangasalan kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Vanhuspalvelut, Kotihoito
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka