Sairaanhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna sairaanhoitajan määräaikainen sijaisuus ajalla 1.9-28.2.2021 terveys- ja vanhuspalveluiden palvelulinjalla sijoituspaikkana on Haapajärven kotihoito. Sairaanhoitajan työ on asiakkaiden kodeissa tapahtuvaa sairaanhoito- ja huolenpitotyötä. Työsi on itsenäistä mutta tukenasi on mm. kotihoidon lähihoitajat ja fysioterapeutti. Työ on kaksivuorotyötä. Työn luonteen vuoksi ajokortti ja oma auto on välttämätön. Käytössämme on Lifecare- potilastietojärjestelmä.

Olethan reipas ja ennakkoluuloton ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa muuttuvissa asiakastilanteissa sekä erilaisissa työympäristöissä. Olethan itseohjautuva ja tiimi- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Asiakas ja hänen hyvinvointinsa on meillä ykkösasia, työkaveria unohtamatta. Arvostamme kehittämishalukkuutta, monipuolista osaamista, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä ulospäin suuntautuneisuutta. Tarjoamme sinulle mukavassa porukassa hyvän perehdytyksen, tukemme ja ohjauksen sekä roppakaupalla työkokemusta.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain terveydenhuollon ammattihenkilöistä nro 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella kuntarekry.fi -palvelun kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös lähettämällä hakemuksesi osoitteeseen Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, PL 66, 85801 Haapajärvi. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee tällöin mainita tehtävän työavain 305072. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 7770.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Tutustu työnantajaan

Hoito- ja vanhustyönjohtaja Virpi Jaatinen 044 4456336
Kyselyt voi tehdä myös sähköpostilla etunimi.sukunimi@selanne.net.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne
Osoite: Kirkkokatu 2, 85800 Haapajärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 15.400 asukasta. Selänne löytyy myös facebookista.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka