Sairaanhoitaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin perusturvaosastolla, Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen hoito- ja hoivapalveluiden tulosalueella Haapaveden terveyskeskuksen vuodeosastolla on haettavana kaksi (2) sairaanhoitajan toimea ajalla 30.7.2020-13.8.2020.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa. Laillisuuden tarkastamme JulkiTerhikistä.

Arvostamme monipuolista hoitotyön osaamista, kiinnostusta akuuttihoitotyöstä ja sen kehittämisestä, - hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä - ennakkoluulottomuutta. Työn painopiste siirtyy vuoden 2021 alussa kotisairaalaan. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työssä vaaditaan itsenäistä otetta, kykyä organisoida omaa työ, kykyä toimia tiimissä ja pystyä tekemään päätöksiä oman asiantuntijuuden piirissä.

Työaika on 38,75 h/viikko. Työ on kolmivuorotyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta. Koeaikana lääkehoidon tentit on suoritettava hyväksytysti. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajan.

Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta.


Haku tapahtuu kuntarekry.fi palvelussa.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Satu Maaninka 044 7591 441, satu.maaninka@haapavesi.fi
Hoito- ja hoivapalvelupäälliikkö Marko Niiranen 044 7591 276

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Vuodeosastot, Vuodeosasto Haapavesi
Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta, lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Palvelukeskus Nestorissa on 24 tehostetun palveluasumisen paikkaa.

Menemällä osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia sekä ennakkoluulottomia työkavereita.

Työpaikkamme on savuton.