Sairaanhoitaja - Laukaan kunta

Laukaan kunnan kotihoidossa on avoinna sairaanhoitajan vuosiloman sijaisuus ajalle 28.9.2020 - 31.1.2021.

Odotamme hakijalta innostusta ja kiinnostusta työskennellä erityisesti ikäihmisten parissa. Kotihoidossa sairaanhoitajan tehtävänä on toimia hoitotyön asiantuntijana ja vastata omalta osaltaan asiakkaidemme kotona asumista tukevien palveluiden tuottamisesta. Hakijalta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja asiakaslähtöistä asiakkaan toimintakykyä tukevaa työotetta. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtäväänsä sekä toiminnan laadun ja itsensä kehittämiseen. Edellytämme mahdollisuutta liikkua koko kunnan alueella, oman auton käyttäminen on välttämätöntä.

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta sekä työn ammattitaitovaatimuksen mukaiset voimassa olevat lääkeluvat, tartuntatautilain 48 § mukainen rokotussuoja ja hygieniapassi sekä hyvät IC-taidot.

Kotihoidossa on käytössä yleistyöaika, 38,75/vk. Sairaanhoitajat työskentelevät tällä hetkellä myös viikonloppuisin päivävuorossa, mutta edellytämme mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan 2 kk koeaikaa.

Hakuaikaa on jatkettu 28.9.2020 klo 15.00 saakka.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemus ja cv, joita ei palauteta, osoitteella Laukaan kunta, kirjaamo, PL 6, 41341 Laukaa tai osoitteeseen kirjaus@laukaa.fi.

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Maarit Engelberg, p. 040 8280081
Sähköposti maarit.engelberg@laukaa.fi
Palvelupäällikkö Heidi Puttonen, p. 040 8280187
sähköposti heidi.puttonen@laukaa.fi

Laukaan kunta, Perusturva, Vanhuspalvelut
Osoite: Pelloskuja 3, 41340 Laukaa

Laukaa on sydämellinen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.