Sairaanhoitaja - Keravan kaupunki

Miltä kuulostaisi työ, jossa voi aidosti vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin?

Haemme joustavaa ja innostunutta hoitoalan ammattilaista vakinaiseen sairaanhoitajan palvelussuhteeseen 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Värikäs työyhteisömme arvostaa sekä asukkaitaan että työntekijöitään. Meillä pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa, sillä pienessä organisaatiossa yksikin ääni kuuluu kauas.

Tehtävät sijoittuvat palvelukeskus Hopeahoviin. Hopeahovi on viihtyisä ja kodinomainen palvelukeskus lähellä Keravan asemaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hopeahovin asiakkaat ovat ikäihmisiä, jotka tarvitsevat tehostetun palveluasumisen tarjoamaa hoivaa ja huolenpitoa. Hopeahovissa on 50 asukaspaikkaa ja työtä tehdään kolmessa eri tiimissä. Hopeahovissa työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoitoapulaisia. Työ on pääasiassa päivätyötä.

Tätä tulet meille tekemään:

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu mm. ohjaus ja neuvonta (potilaat, henkilöstö, omaiset, opiskelijat), palvelukeskuksen toiminnan kehittäminen, vastuuhoitajana toiminen vuorossa sekä laadukkaan hoitotyön ja hyvän asiakaspalvelun toteuttajana toimiminen. Vahva sitoutuminen asiakaslähtöiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Näin onnistut tehtävässä:

Toivomme hakijalta vahvaa sitoutumista asiakaslähtöiseen, voimavarakeskeiseen ja kuntouttavaan toimintamalliin, sekä aktiivisuutta, joustavuutta ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme jatko-opinnot kliinisen hoitotyön kehittämisestä ja kokemuksen yksilövastuisen ja kuntouttavan hoitotyön kehittämisestä.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa keravalaisten hyvinvointiin terveydenhuollon muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinua odottaa iloinen ja energinen hoitotyön ammattilaisten joukko. Tarjoamme mielekkäitä kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksia koulutusmyönteisessä organisaatiossamme.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valittavan on koeajan aikana suoritettava/esitettävä hyväksytty lääkehoidon lupa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työaika on pääsääntöisesti päivätyönä tehtävää jaksotyötä.

Hakuaika päättyy 30.9.2020 klo 12.00. Paikat pyritään täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://www.youtube.com/watch?v=Zm1VWEXTVCU

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa asumispalvelujen päällikkö Mikko Männikkö sähköpostitse mikko.mannikko@kerava.fi tai puhelimitse 040 318 3317

Keravan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Metsolantie 4, 04200 Kerava

Kerava on 36 000 asukkaan vireä ja nopeasti kehittyvä kaupunki. Keskeinen sijainti metropolialueella, hyvin hoidettu talous ja osaava henkilöstö ovat tehneet Keravasta yhden Suomen menestyneimmistä kunnista. Me täällä pienessä suuressa kaupungissamme teemme töitä rohkealla sykkeellä tulevaisuuteen katsoen. Kaupungin menestyksekkäiden palveluiden takana on osaava ja monipuolinen henkilöstömme. Arvostamme uusia näkökulmia ja innokkaita osaajia ja olemme sitoutuneita palvelujemme kehittämiseen. Kannustamme toisiamme sekä vahvistamme työllämme palveluiden vaikuttavuutta. Rakennamme yhteisöllisyyttä ja hyvää vuorovaikutusta sekä uudenlaisia yhteistyön tekemisen muotoja.

Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1750 työntekijää, joista liki 600 työntekijää sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialalla. Olemme savuton kaupunki.