Sairaanhoitaja - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Sairaanhoitajan vanhempainvapaan sijaisuus vastaanottotyössä ajalle 28.11.2020 - 11.10.2021

Tehtäviin kuuluvat sairaanhoitajan hoidon tarpeen arviointia puhelinneuvonnassa, itsenäisen vastaanoton pitämistä ja lääkärin työparina työskentelyä. Työ sijoittuu arkipäiville.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan toimeen on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö (559/94), jolla on sairaanhoitajan tutkinto. Kokemus itsenäisen vastaanoton pitämisestä ja vastaanottotyön lisäkoulutus katsotaan eduksi.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuntayhtymässä on käytössä koeaika.


Terveyskeskuksemme kotisivut löytyvät osoitteesta www.poytyanterveyskeskus.fi

Lisätietoja

http://www.tk.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström puh. 02-486 41 202 tai 050-530 2194 Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@tk.poytya.fi

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä
Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 300:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Työpaikkamme on savuton.