Salon kaupungin terveydenhuollon palveluiden koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa on uudelleen haettavana sairaanhoitajan (psykiatrinen) määräaikainen työsuhde 23.10.2020 - 31.12.2020

Sairaanhoitaja tekee itsenäistä vastaanottotyötä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa yhteistyössä oppilashuollon työntekijöiden kanssa.
Psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävänä on antaa tukea lapsille ja nuorille erilaisissa elämäntilanteissa matalan kynnyksen periaatteella. Työ painottuu psyykkisten ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen puuttumiseen. Psykiatrisen sairaanhoitajan mielenterveystyön ammattiosaamista voidaan hyödyntää mielenterveyden häiriöistä kärsivien nuorten koulunkäynnin tukemisessa.
Arvostamme kykyä itsenäiseen toimintaan, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä verkostojen kanssa työskentelyyn. Edellytämme lisäksi vahvaa osaamista nuorten kanssa toimimiseen sekä aikaisempaa kokemusta koulun arjessa työskentelystä. Eduksi katsomme, jos hakijalla on kokemusta psykiatrisesta työskentelystä lasten ja nuorten parissa.

Peruspalkkaus 2545,58 euroa.

Työsuhteessa noudatetaan yhden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuollon opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Valittavalta edellytetään sairaanhoitajan tutkinnon lisäksi suuntautumista psykiatriseen hoitotyöhön.
Lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaista laillistusta Suomessa. Paikkaa jo hakeneet huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Työsuhde täytetään ehdollisena, kunnes valittu on esittänyt valitsevalle viranomaiselle 504/2002 ( laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä ) mukaisen rekisteriotteen ja hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa tehtävän vastaanottamisesta.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis - ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Lisätietoa tehtävästä antavat ja terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, 044 772 3672, marita.paivarinne@salo.fi. ja johtava hoitaja Pirjo Parviainen, 044 7723 652, pirjo.parviainen @salo.fi

Oletko sinä etsimämme henkilö? Jos, niin sähköisen hakemuksen voit helposti täyttää osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain: 312554

Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi
Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO.
Kuoreen merkintä Hakemus / Psykiatrinen sairaanhoitaja koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 23.10.2020 klo 12.00

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoa tehtävästä antavat ja terveyden edistämisen koordinaattori Marita Päivärinne, 044 772 3672, marita.paivarinne@salo.fi. ja johtava hoitaja Pirjo Parviainen, 044 7723 652, pirjo.parviainen @salo.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi tai puh. 044 7782164

Koulu- ja opiskelu terveydenhuolto
Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.

SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka