Valkeakosken kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana 1.10.20 klo 15 mennessä

SAIRAANHOITAJAN TOIMI (vakanssi nro 20750)

Toimen tämän hetkinen sijoituspaikka on geriatrinen osasto. Työ alkaa 26.10.20 tai sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja.

Geriatrisella osastolla tutkitaan ja hoidetaan muistioireisia potilaita sekä arviointia ja kuntoutusta tarvitsevia geriatrisia potilaita. Osastolla toimitaan omahoitajuuden periaatteiden mukaisesti.

Tarjoamme hyvän ammatillisen tuen, ja mielenkiintoiset työtehtävät kehittämismyönteisessä ja uudistuvassa työyhteisössä. Hakijoilta toivomme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuullista asennetta sekä aitoa kiinnostusta muistipotilaiden ja ikäihmisten kokonaisvaltaiseen hoitoon. Eduksi katsotaan kokemus tai koulutus psykogeriatristen potilaiden hoitotyöstä.

Työaika on 38,25h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa ja edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia. Valituksi tulleen on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo ja kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset on toimitettava 1.10.2020 klo 15.00 mennessä ensisijaisesi sähköisesti www.kuntarekry.fi, (työavain 313083) tai postitse osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen merkintä: Geriatrisen osaston sairaanhoitaja.

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Anne Niemi, p. 040 335 7459

Valkeakosken sosiaali- ja terveyskeskus/Terveyskeskussairaala
Osoite: Kirkkotie 8, 37600 Valkeakoski

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on yli 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.