Sairaanhoitaja - Lapuan kaupunki

Sairaanhoitajan toimen pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi sairaanhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 mukainen laillistus.

Etsimme rohkeaa ja innostunutta vanhustyön osaajaa. Valittavalla henkilöllä tulee olla aito halu kehittää ihmislähtöistä vanhustyötä yhdessä asumisyksiköidemme huipputiimien kanssa.

Sairaanhoitajien toimien alkusijoituspaikkana on palvelukeskus Hopearinne. Toinen vakanssi on varahenkilöstössä.

Tiedusteluihin vastaa osastonhoitaja Mirka Iskala-Lappalainen, puh. 044 438 4189 ja osastonhoitaja Päivi Lepistö-Leikkola (varasairaanhoitaja), puh. 044 438 4190.

Palvelussuhteiden ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan 6 (kuuden) kuukauden koeaikaa. Koeaikana valitun tulee suorittaa sairaanhoitajilta vaadittavat lääkehoidon osaaminen verkossa -tutkinnonosat.
Tehtävän hoito edellyttää tartuntalain 48 §:n mukaista suojaa.

Hakemukset osoitetaan ikäihmisten palvelujohtaja Tarja Palomäelle. Hakeminen mielellään sähköisenä hakemuksena Kuntarekryn kautta.

Hakemuksia ei palauteta.
Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.


Lisätietoja

http://www.lapua.fi

Tutustu työnantajaan

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi 2.10.2020 klo 15 mennessä.
Hakemukset osoitetaan ikäihmisten palvelujohtaja Tarja Palomäelle, Sairaalantie 5, 62100 Lapua

Lapuan kaupunki
Osoite: Sairaalantie 5, 62100 Lapua

Lapua on noin 15.000 asukkaan elinvoimainen ja hyvinvointia edistävä kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Lapua tunnetaan laadukkaista palveluista, yrittäjähenkisyydestä ja monipuolisista vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista. Lapuan kaupungilla työskentelee lähes tuhat työntekijää. Työskentelyilmapiirimme on kannustava ja innostava.