Sairaanhoitaja - Kangasalan kaupunki

SAIRAANHOITAJAN VAKITUINEN TYÖSUHDE

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen asumispalveluihin Rekolaan.

Rekola
Rekola on Kangasalan kaupungin 22-paikkainen tehostetun lyhytaikaishoidon yksikkö.
Rekola tarjoaa ikääntyville yksilöllistä ja kuntouttava lyhytaikaishoitoa kotona asumisen tueksi.

Palvelun painopiste on asiakaslähtöisyydessä ja omatoimisuuden sekä toimintakyvyn ja yhteisöllisyyden vahvistamisessa.
Jokaista työntekijää arvostetaan ja työkaverit ovat aina valmiita auttamaan. Yksikköjämme kuvaa kehitysmyönteisyys ja jokainen työyhteisön jäsen osallistuu toiminnan kehittämiseen. Sairaanhoitajan työ on vastuullista ja sairaanhoitaja päättää monista asukkaiden hoitoon liittyvistä asioista itsenäisesti. Iäkkäiden pitkäaikaissairaiden parissa työ on pitkäjänteistä ja hoidossa korostuu kodinomaisuus ja arkielämästä selviytyminen. Sairaanhoitajat ovat yksiköissä vahvoja vaikuttajia ja tärkeitä hengen luojia.

Sairaanhoitajien tehtävänkuva on monipuolinen. Työhön kuuluu mm. hoitotyön suunnittelu ja vaikuttavuuden seuranta, lääkehoidon suunnittelu ja toteutus, elintoimintojen tarkkailu sekä hoitotoimenpiteiden ja tutkimuksien tekeminen. Työhön kuuluu myös asukkaiden ja omaisten neuvontaa, ohjausta ja tukemista. Arvostamme mielenkiintoasi itsesi kehittämiseen ja tiedon hankintaan hoitotyön menetelmien ja välineiden kehittyessä nopeasti.

Eduksi katsotaan aiempi kokemus ikääntyneiden hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2531,22 e/kk.

Työsuhteen koeaika on maksimissaan 6 kuukautta.

Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Työaikamuotona on jaksotyö ja työ on kaksivuorotyötä.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry-järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Marjut Hietanen p. 050 9111445

Rekola
Osoite: Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveystoimen yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasala toimii isäntäkuntana.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka