Sairaanhoitaja - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haettavana 23.10.2020 klo 14.00 mennessä

Sosiaalipalvelujen tulosalueella Palvelutalo Helminauhassa Punkaharjulla

Sairaanhoitajan yksi (1) toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde

Palvelutalo Helminauha tarjoaa tehostettua palveluasumista 53 asukkaalle. Asukaspaikoista 3 on varattu lyhytaikaishoitoon ja 1 saattohoitoa varten. Helminauha koostuu neljästä eri yksiköstä: Rauhala, Toivola, Harjulan alakerta ja Harjulan yläkerta. Toiminnan tavoitteena on asukkaiden laadukas, turvallinen ja virikkeellinen elämä kodinomaisessa ja viihtyisässä ympäristössä.

Haemme joukkoomme gerontologisen hoitotyön osaajia. Arvostamme koulutusta ja kokemusta ikäihmisten hoitotyöstä. Odotamme hakijalta innokkuutta ja kehittävää asennetta työhön. Lisäksi odotamme hakijalta näkemystä asukkaan merkityksekkään arjen mahdollistamisesta, kuntouttavaa työotetta sekä kykyä toimia moniammatillisessa työyhteisössä. Saattohoidon ja kinestetiikan osaamisen katsomme eduksi. Sairaanhoitajan työ kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja.

Työ aloitetaan 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää huumetestin. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävien täytössä noudatamme 4 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 316181. Mahdolliset kirjalliset hakemukset lähetetään: Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky, Kirjaamo, PL 111, 57101 Savonlinna. Hakemukseen merkintä haettavasta tehtävästä. Hakemuksia liitteineen ei palauteta.

Savonlinna 8.10.2020

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelupäällikkö Arja Korhonen, p. 044 417 2186 ja vastaava sairaanhoitaja Nina Vänttinen, p. 044 417 2501.
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Helminauha Punkahajru
Osoite: Puutarhatie 3, 58500 Punkaharju

Sosteri tarjoaa tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 44 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.