Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuen vastuualueella olevan vakituisen sairaanhoitajan toimen hakuaikaa on jatkettu 17.2.2021 saakka. Sijoituspaikkana on Äänekosken kotihoito. Työ on päivätyötä.

Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat vanhusten, vammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä päihdeasiakkaiden arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan kotihoidossa. Kotihoito toteutetaan moniammatillisena tiimityöskentelynä. Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluvat asiakkaan sairaanhoidollisen tarpeen arviointi, hoidon suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta yhteistyössä tiimin jäsenten kanssa. Sairaanhoitaja koordinoi tiimin työskentelyä sekä tukee työntekijöiden tekemää hoito - ja hoivatyötä sekä osaamista. Lisäksi sairaanhoitaja toteuttaa kuntouttavaa työotetta yhdessä tiimin jäsenten kanssa.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen toimeen 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa toimivalta sairaanhoitajalta odotamme vankkaa ammattitaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Edellytämme hakijalta myös sitoutumista Arjen tuen yksiköissä toteutettavaan kuntouttavaan työotteeseen. Työn kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistoasteinen tutkinto ja hakijalla tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain mukainen laillistus Suomessa (Laki 559/1994). Työaikamuoto on keskimääräinen yleistyöaika ja viikoittainen työaika 38.25 h. Työ on päivätyötä. Työskentelyn edellytyksenä on oman auton käyttö. Järjestämme asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin.

Työssä jaksamisen tueksi työnantaja tarjoaa käyttöösi ePassin, jota voit käyttää esimerkiksi liikunta- tai kulttuuripalveluihin. Työnantajan puolesta tarjotaan työhyvinvointirahaa vuosittain. Myös koulutuksiin osallistumista tuetaan.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:in mukaisesti. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Hänen on oltava rekisteröitynyt Valviran Sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi. hakujärjestelmän kautta. Työhaastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset, Valviran rekisteröintitodistus sekä mahdollisen suosittelijan yhteystiedot. Haastattelupäivä on 26.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon johtaja Päivi Voutilainen
puh 0400 243 105
Äänekosken kaupunki
Arjen Tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Kotihoito
Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.