Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvan vastaanotoilla on haettavana viimeistään 4.12.2020 klo 15.00 mennessä sairaanhoitajan sijaisuus. Sijaisuuden tämän hetkinen kesto on 3.10.2021 saakka. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja sijaisuuteen voidaan valita tekijä heti sopivan henkilön löydyttyä.

Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tiimihenkisyyttä sekä aktiivista ja oma-aloitteista työasennetta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä olet taitava ja turvallinen lääkehoidon toteuttaja, mutta ennenkaikkea oikea asenne ratkaisee. Love-lääkehoitokoulutus suoritetaan jo koeaikana hyväksytysti.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitoalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.
Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin käyttämältä työterveyshuollolta.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Sijaisuutta täyttäessä noudatetaan koeaikaa ja Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Vastaanotto yksiköiden esimies Minna Salomaa
minna.salomaa@pieksamaki.fi, puh. 044 368 6819,
paitsi 17-23.11.20 välisenä aikana
Vastaanotto- ja sairaalapalveluiden tulosaluejohtaja Mari Teittinen
mari.teittinen@pieksamaki.fi, puh. 040 358 4885

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on hieman alle 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.

Tervetuloa meille töihin!