Sairaanhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupungin perusturvassa on haettavana viimeistään 4.12.2020 klo 15.00 saakka Sairaanhoitajan tehtävä. Alkusijoituspaikkana on kiirevastaanotot ja sen yhteydessä oleva tarkkailu. Samoissa tiloissa toimii myös Essoten erikoissairaanhoidon vastaanottoja, joissa hoitajina toimivat kiirevastaanoton hoitajat.

Edellytämme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, asiakaslähtöisyyttä, joustavuutta ja muutosvalmiutta. Kokemuksesi hoidon tarpeen arvioinnista ja akuuttipotilaiden hoidosta katsotaan eduksi.

Edellytämme terveydenhoitoalan ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee toimittaa hyväksytty työhönsopivuuslausunto Pieksämäen kaupungin työterveyshuollosta,

Työ on kaksivuorotyötä.
Pieksämäen kaupunki on savuton työpaikka.
Koeaika on kuusi kuukautta ja viimeistään sinä aikana on suoritettava Love-lääkehoidon koulutus hyväksytysti.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakemuksella suoraan Kuntarekry.fi-sivulta tai kotisivuiltamme http://www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat, josta löytyy hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake, johon liitetään CV/ansioluettelo.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietojen antajat (nimet, yhteystiedot, ajankohta, muuta)
Vastaanotto yksiköiden esimies Minna Salomaa
minna.salomaa@pieksamaki.fi, puh. 044 368 6819,
paitsi 17-23.11.20 välisenä aikana
Vastaanotto- ja sairaalapalveluiden tulosaluejohtaja Mari Teittinen
mari.teittinen@pieksamaki.fi, puh. 040 358 4885

Pieksämäen kaupunki, Perusturva
Osoite: Tapparakatu 1-3, 76100 Pieksämäki

Pieksämäki on hieman alle 18 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea. Luonto on lähellä ja kulttuuri- ja liikuntaharrastusten mahdollisuudet ovat monipuoliset. Kaupungin perusturvan vastuualue järjestää perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palvelut kuntalaisille.

Tervetuloa meille töihin!