Sairaanhoitaja - KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

Hei sinä motivoitunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen! Tule osaksi osaavaa henkilökuntaamme Hanhenpuiston asumisyksikköön. Tarjoamme monipuolisen tehtävän koulutusmyönteisessä organisaatiossa moniammatillisen työyhteisön tukemana.

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Hanhenpuiston asumisyksikköön Loimaalle. Arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, kokemusta kehitysvamma-alasta sekä kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut.

Sairaanhoitajana työtehtäviisi kuuluvat asumisyksikön lääkehoidosta vastaaminen, sairaanhoidolliset asiantuntijatehtävät ja asukkaiden terveydenhuollon palvelujen koordinointi. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä. Hanhenpuiston asumisyksikkö tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua sekä osallisuutta edistävää toimintaa autismikuntoutuksesta hyötyville asiakkaille. Asumispalveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet, ja toimintamme lähtökohtana ovat henkilön yksilölliset tarpeet. Työ sisältää asukkaiden laaja-alaisen tukemisen ja ohjaamisen siten, että palvelun piirissä oleva asiakas kokee olevansa tärkeä ja pystyy itse vaikuttamaan omiin asioihinsa. Osallisuutta edistävässä toiminnassa mm. ulkoilemme, pelaamme, askartelemme ja leivomme asiakkaiden kanssa. Asiakkaiden vapaa-ajalla olemme mukana myös heidän harrastuksissaan.

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Hakuaikaa jatkettu, aiemmat hakemukset huomoidaan. Hakemukset ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset ja CV osoitteella: KTO Hanhenpuiston asumisyksikkö, Virttaantie 6, 32440 Alastaro (kuoreen merkintä: "Sairaanhoitaja/ hakuavain 324420")

Lisätietoja

http://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/Sivut/hanhenpuisto.aspx

Tutustu työnantajaan

Ma-pe klo 8-15: palveluesimies Else Paju, 040 662 3383, else.paju@kto-vs.fi

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä, Asumis- ja kehittämispalvelut, opetus, työllistymistä ja osallisuutta edistävä toiminta, Asumisyksiköt, Hanhenpuisto
Osoite: Virttaantie 6, 32440 Alastaro

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.