Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuen vastuualueella on uudelleen haettavana 1 vakinainen sairaanhoitajan toimi, sijoituspaikkana Piilolan palvelukeskuksen Hoivala osasto. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan valintaa tehdessä.

Haemme osaavia ja motivoituneita sairaanhoitajia mukavaan työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan tutkinto AMK tai aikaisempi opintoasteen tutkinto, laki 559/1994 5§ mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi edellytämme voimassa olevia lääkelupia (LOVE/LOP, PKV, GER 1 ja GER 2).

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden sairaanhoitotyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen, sekä merkityksellisen arjen tuottamiseen asukkaalle. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työn tekemiseen, sekä eettisiin arvoihin pohjautuvaa työotetta.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen palliatiivisesta hoitotyöstä, hyvät kliiniset taidot sekä hyvät sosiaaliset- ja tunneälytaidot. Kehittämismyönteisyyden ja joustavuuden. Työ hoivaosastolla sisältää sekä asukkaan perushoitoa, että omaisyhteistyötä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilasta.

Työaika: 38.25h/ viikko (jaksotyö). Työ on 2-vuorotyötä, palkkaus määräytyy KVTES mukaan.
Työ alkaa 2.5.2021, tai sopimuksen mukaan. Toimen täyttämisessä noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Haastatteluaika ilmoitetaan myöhemmin.

Hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Vastaava ohjaaja
Tarja Sirkka
puh 0400 115 720
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Piilolan palvelukeskus, Hoivala
Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.

Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.

Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500.

Olemme savuton työyhteisö.