Sairaanhoitaja - Viitasaaren kaupunki

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 alkaen. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella.

Viitasaaren kaupunki julistaa haettavaksi

SAIRAANHOITAJAN VAKINAISET TOIMET (2 kpl)
Ryhmäkoti Helmiinassa.

Sairaanhoitajan toimen kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 28.6.1994 /559 § 5 (20.3.2015/262).

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen sairaanhoitajan tehtävän vanhusten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehtivassa asumispalveluyksikössä.

Arvostamme laaja-alaista kiinnostusta vanhusten hyvinvoinnin kehittämiseen sekä kykyä toimia itsenäisesti ja joustavasti, myös työryhmissä ja ammatillisissa verkostoissa. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa. Edellytämme myös tietoteknistä osaamista. Vanhustyön opinnot sekä työkokemus vanhuspalveluista katsotaan eduksi.

Työ on jaksotyötä (2-vuorotyötä). Palkkaus määräytyy tehtävien vaativuuden mukaan.

Toimessa edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.

Toimen voi ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Valinta on ehdollinen kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärinlausunnon terveydentilastaan ja huumausainetestistä.

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antaa koti- ja asumispalvelujohtaja Mervi Rantanen, mervi.rantanen@viitasaari.fi

Lisätietoja

http://www.viitasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koti- ja asumispalvelujohtaja Mervi Rantanen, mervi.rantanen@viitasaari.fi

Lisätietoja

Viitasaaren kaupunki, Perusturva, Vanhuspalvelut

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 lukien. Yhteistyösopimuksen mukaan Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella, teknisen toimen palveluista kaupungin osalta sekä ympäristötoimen palveluista koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella. PIhtiputaan kunta vastaa sivistystoimen palveluista, hallinnon tukipalveluista molempien kuntien alueella, maataloushallinnosta koko Pohjoisen Keski-Suomen alueella ja teknisen toimen palveluista kunnan osalta.


Osoite: Sairaalantie 4, 44500 Viitasaari

Sinulle suositellut työpaikat