Sairaanhoitaja - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin Arjen tuen vastuualueella olevan vakituisen sairaanhoitajan toimen hakuaikaa on jatkettu 12.3.2021 saakka, sijoituspaikkana Konginkankaan palvelukeskus. Aikaisemmat hakemukset huomioidaan valintaa tehdessä.

Arjen tuen vastuualueeseen kuuluvat vanhusten, vammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä päihdeasiakkaiden arjessa selviytymistä edistävät palvelut, joita toteutetaan kotihoidossa, lyhytaikaisyksiköissä sekä laitos- ja palveluasumisessa.

Konginkankaan palvelukeskus on ikäihmisten tehostettua palveluasumista tarjoava yksikkö. Edellytämme sinulta vastuuntuntoisuutta, joustavuutta, yhteistyökykyä, kehittämismyönteistä ja ihmisläheistä työotetta sekä valmiuksia tiimityöskentelyyn ja kuntouttavaa työotetta. Sairaanhoitajan tehtävänä on perushoitotyön ohella toimia hoitotyön asiantuntijana. Arvostamme muistiosaamista ja aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden kuntouttavasta hoitotyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto. (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994). Hakijan on oltava rekisteröitynyt Valviran Sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa.


Työaikamuoto on jaksotyö ja viikoittainen työaika 38.25h/vko. Työ on kaksivuorotyötä mutta pääpaino päivätyössä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä Valviran rekisteröintitodistus. Haastattelua aika ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja

http://www.aanekoski.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluasumisen johtaja Maarit Pulli-Hattara
puh 040 739 4901 ma - pe klo 8.00 - 10.00.
Äänekosken kaupunki
Arjen tuki
PL 24
44101 ÄÄNEKOSKI

Äänekosken kaupunki, Perusturvatoimiala, Arjen tuki, Konginkankaan palvelukeskus
Osoite: PL 24, 44101 äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 19 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki. Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%. Henkilöstöä kaupunkikonsernin palveluksessa on noin 1 500. Olemme savuton työyhteisö.