Sairaanhoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme sairaanhoitajaa senioripalveluihin, tehostettuun palveluasumiseen, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Hyvän elämän talo Harmaakallio. Työ alkaa 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

Hyvän elämän talo Harmaakallio on ympärivuorokautista palvelua tarvitseville ikäihmiosille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Tilamme ovat nykyaikaiset ja avarat, rakennus valmistui vuonna 2017, asiakaspaikkoja on 56. Harmaakallion toiminta perustuu asukkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin. Tarjoamme hyvän ja innostavan työyhteisön, toivomme sinulta joustavaa ja kuntouttavaa työtapaa.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Kyseessä on jaksotyö, työaika 114,75 h/kolme viikkoa. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

toiminnanohjaaja Tea Ojamo, tea.ojamo@loviisa.fi, puh 0440 555 871

Perusturvakeskus
Osoite: Pankkiirintie 8, Loviisa, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta