Sairaanhoitaja - Hämeenkyrön kunta

Hämeenkyrön kunta on 10600 asukkaan kunta vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta.Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä ja innovatiivisessa työympäristössä.

Etsimme joukkoomme reipasta, yhteistyökykyistä ja oma-aloitteista sairaanhoitajaa kesälomasijaiseksi terveyskeskussairaalan akuutti- ja kunoutusosastolle.

Pätevyysvaatimuksena sairaanhoitajan pätevyys tai sairaanhoitaja opiskelija, jolla on täynnä 140 opintopistettä.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista suhtautumista oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.

Akuuttiosastolla hoidetaan omalta pkl:lta ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevia perusterveydenhuollon sairaalahoitoa tarvitsevia potilaita. Myös saattohoitopotilaiden hoito on keskitetty tälle osastolle. Kuntoutusosastolla hoidetaan jatkokuntoutusta vaativia potilaita. Potilaat tulevat kuntoutukseen omalta pkl:lta ja erikoissairaanhoidosta.

Tutustu työnantajaan

Oh Sirkka Yli-Kyyny puh. 050 5596906
Aoh Anne-Maria Rantanen pu. 041 7302333

Hämeenkyrön kunta, Perusturva, Akuuttiosasto, Kuntoutusosasto
Osoite: Härkikuja 10, 39100 Hämeenkyrö

Terveyskeskussairaalan akuuttiosasto; omalta pkl:lta ja erikoissairaanhoidosta jatkohoitoon tulevat perusterveydenhuollon sairaalahoitoa tarvitsevat potilaat, myös ulkopaikkakuntalaiset. Terveyskeskussairaalan kuntoutusosasto; Hämeenkyröläiset jatkokuntoutusta vaativat potilaat omalta pkl:lta ja erikoissaanhoidosta. Kuntoutuksen arviointiyksikkö.