Sairaanhoitaja - Porvoon kaupunki

Porvoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimi hakee sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen kotihoidon resurssipooliin, ensimmäinen sijoituspaikka kotiutustiimi, 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

"Jos olen ihan rehellinen, en olisi voinut kuvitella hakevani töitä vanhusten parista, mutta tämä on ollut yksi parhaista valinnoistani! Nyt minulla on sellainen fiilis, etten lähde tästä mihinkään ennen eläkkeelle jäämistä. Teen päivätöitä ja päivystän vain viitenä viikonloppuna vuodessa. Tämä on minulle kuin unelma! Työni on monipuolista: hoidan asiakkaan perushoidon, otan verinäytteet, hoidan haavat, käyn keskusteluja - meillä on vastuu asiakkaan koko terveydestä." - sairaanhoitaja Cecilia, https://www.porvoo.fi/rekry_tyontekijat-kertovat

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaan-/terveydenhoitaja.

Edellytämme kokemusta sairaanhoidosta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn ja halua olla mukana kehittämässä uutta toimintaa.

Arvostamme vanhustyön kokemusta. Sairaanhoitajan työnkuva vaatii hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja sekä innovatiivista ja motivoitunutta asennetta työhön. Molempien kotimaisten kielten osaaminen luetaan eduksi.

Ajokortti on välttämätön ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Koeaika on kuusi kuukautta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilasta ennen koeajan päättymistä. Tehtäväkohtainen palkka on 2608,64 €/kk. Työ on päivätyötä.

Lähetä hakemuksesi 2.3.2021 klo 14 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/rekry_tyontekijat-kertovat
https://www.porvoo.fi/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa vs. kotihoidon ohjaaja Hanna Bergman puh. 040 512 1266, hanna.bergman@porvoo.fi

Kotihoidon resurssipooli
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka