Sairaanhoitaja - Kustavin kunta

Kustavin kunnan vanhuspalveluissa on haettavana sairaanhoitajan vakituinen työsuhde. Hakuaika 14.1.-4.2.2021 klo 15.00 mennessä.

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa perustuvaa, osaavaa ja laadukasta palvelua.

Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä, joustavaa ja ennakkoluulotonta henkilöä, joka kokee ikäihmisten ennaltaehkäisevän ja sairaanhoidollisen työn omakseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Työ sisältää pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja.

Tarjoamme työsuhteen, jossa on hyvät ammattitaidon kehittämismahdollisuudet. Arvostamme itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta. Saat mukavan työyhteisön ja esimiehesi vahvan tuen. Tehtävässäsi toimit kotihoidon vanhustyön perussairaanhoidon vastuualueella.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulun sairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhuoltoalan aiempi opistoasteen sairaanhoitajatutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen kelpoisuus. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi Kustavin kunta edellyttää tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotesuojaa työntekijän ja asiakkaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

Toimen palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen työsopimuksen allekirjoittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhde täytetään kuuden kuukauden koeajalla.
Työsuhteeseen haetaan sähköisellä hakulomakkeella, jonka jälkeen otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden sekä työ- ja tutkintotodistukset.

Lisätietoja

http://www.kustavi.fi

Tutustu työnantajaan

Sosiaalijohtaja Kati Rekola, p. 050 338 8351
Sairaanhoitaja Tuula Leino, p. 050 0778 124

Kustavin kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Osoite: Keskustie 7, 23360 Kustavi

Persoonallinen ja uniikki Kustavi on merellinen kunta Saaristomeren syleilyssä, vain tunnin ajomatkan päässä Turusta. Vastustamattoman kaunis luonto, puhdas ja turvallinen asuinympäristö sekä laadukkaat ja toimivat peruspalvelut takaavat, että kunnassa todella viihdytään. Kustavi on savuton kunta.