Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettava sairaanhoitajan toimi, jonka sijoituspaikka palvelussuhteen alkaessa on terveyden- ja sairaanhoidon tulosalueella Kuntoutus- ja saattohoito-osastolla 6.

Kelpoisuusehtona sairaanhoitajan sijaisuuteen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta.

Kuntoutus- ja saattohoito-osasto 6 on 30 -paikkainen perusterveydenhuollon yksikkö, jossa hoidetaan erilaisia potilasryhmiä, painottuen saattohoitoon ja kuntoutukseen. Haemme moniammatilliseen tiimiimme joustavaa, yhteistyökykyistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa sairaanhoitajaa, joka työskentelee potilaslähtöisesti huomioiden kuntouttavan työotteen. Kokemus saattohoitotyöstä katsotaan eduksi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

http://www.ras.fi
https://www.esitteemme.fi/raahen-seudun-hyvinvointikuntayhtyma/WebView/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa oh Anne Mankinen, puh. 040 135 7732. Sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@ras.fi

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Osoite: Rantakatu 4, 92100 Raahe

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 32.900 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on savuton työpaikka.