Sairaanhoitaja - Keuruun kaupunki

HAEMME JOUKKOOMME SAIRAANHOITAJAA vakituiseen palvelusuhteeseen.

Tehtävän alkusijoituspaikkana palvelukeskus Lehtiniemen Tehostetun palveluasumisen yksiköt.

Valkama- ja Lahdelmakoti ovat ympärivuorokautisen hoivan yksiköitä, joissa on yhteensä 41 paikkaa. Vuorohoitopaikkoja niistä on 5. Asukkaamme asuvat kodeissaan ja heille tarjotaan hoivaa ja hoitoa yksilöllisen tarpeen mukaan. Asukkaan toimintakykyä tuetaan hänen omien voimavarojen ja tavoitteiden mukaisesti.
Etsimme luovaan ja positiiviseen joukkoomme sairaanhoitajaa, joka on aidosti kiinnostunut gerontologisesta hoitotyöstä ja sen kehittämisestä. Ikääntyneiden hoitotyössä korostuu asiakkaan kokonaisvaltainen kohtaaminen ja voimavarojen tukeminen. Sairaanhoitaja toimii yksikkönsä hoitotyön asiantuntijana. Toivomme sinulta ratkaisukeskeistä ja voimavaralähtöistä työotetta, määrätietoisuutta, joustavuutta sekä rohkeutta ja intoa kehittämiseen. Hyviä vuorovaikutus- ja ohjaustaitoja tarvitaan työtovereiden, omaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimimiseen.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön sekä valmentavan ja osallistavan johtamisen sekä moniammatillisen tuen työllesi. Lähi- ja sairaanhoitajien lisäksi Keuruun vanhuspalveluissa työskentelee palveluohjaajia, fysioterapeutteja ja uusien asukkaiden hyvää kotiutumista edistämään meillä on myös asukasvastaava (sosionomi). Lääkäriyhteistyö seututerveyskeskuksen kanssa on sujuvaa ja työmme tukena on kokenut terveyskeskuslääkäri. Yksiköissä työskentelee osastoapulaisia ja hoiva-avustajia. Yleisten tilojen siivous on ulkoistettu. Työhyvinvoinnin tukemiseen panostamme ja kehitämme erilaisia toimintatapoja työssä viihtymisen lisäämiseen. Näyttöön perustuvan hoitotyön kehittämisen tueksi meillä on oma asiantuntijasairaanhoitaja, jolta saa apua niin asiakas- ja potilasturvallisuus, hygienia kuin lääkehoidollisissakin kysymyksissä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen työn aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja soveltuvuudesta kyseiseen tehtävään. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista soveltuvuutta.

Sairaanhoitajan työ on päivätyötä. Viikonloput vapaat.

Tehtävään liittyy oman osaamisen hyödyntäminen tarvittaessa muiden vanhuspalveluyksiköiden hyödyksi (esim. konsultaatiot, koulutukset) ja mahdollisuus työkiertoon.

Lisätietoja

https://www.keuruu.fi/sosiaali-ja-terveys/vanhuspalvelut

Tutustu työnantajaan

Vastaava hoitaja Riikka Kimmel puh. 0405011871 riikka.kimmel@keuruu.fi
Vanhustyön johtaja Mari Kolu puh. 0407616308 mari.kolu@keuruu.fi

Keuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, Vanhuspalvelut
Osoite: Seiponniementie 7, 42700 Keuruu

Keuruun vanhuspalveluissa teemme jatkuvaa aktiivista kehittämistyötä tavoitteena laadukkaat, aktivoivat ja voimavaralähtöiset vanhuspalvelut.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta