Sairaanhoitaja - Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lapin sairaanhoitopiirin Muonio - Enontekiön perusterveydenhuollossa on haettavana 31.3.2021 klo 15.00 mennessä

SAIRAANHOITAJAN sijaisuudet

Tehtävät sijoittuvat Muonion vuodeosastolle.

Sijaisuudet alkavat 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan ja jatkuvat elokuun loppupuolelle tai sopimuksen mukaan. Myös lyhyemmät sijaisuudet ovat mahdollisia.

Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys. Tehtäviä voivat hakea myös AMK-opiskelijat, joilla on hoitoalan opintoja suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Haastattelussa tulee olla mukana kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset opintotodistukset, opintorekisteriote, työ- ja harjoittelutodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Pirjo Ivanoff, 040 573 9835. Arkisin klo 9-14. Sähköpostitse pirjo.ivanoff@lshp.fi.

Rovaniemellä 8.2.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä


Lisätietoja

http://www.lshp.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Pirjo Ivanoff, 040 573 9835. Arkisin klo 9-14. Sähköpostitse pirjo.ivanoff@lshp.fi.

Muonion - Enontekiön perusterveydenhuolto
Osoite: 99300 Muonio

Lapin sairaanhoitopiirin palveluksessa työskentelee noin 2000 terveydenhuollon ja muiden alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Rovaniemellä toimivien erikoissairaanhoidon yksiköiden lisäksi toimintaamme kuuluvat Muonion-Enontekiön perusterveydenhuolto ja maakuntaan sijoitetut ensihoidon yksiköt. Lapin sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia työtehtäviä ja lisäkoulutusmahdollisuuksia sekä mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön. Keskussairaalamme on laajan päivystyksen sairaala, sopivan suuri ja ihmisen kokoinen sairaala. Lapissa kohtaat aidot ihmiset, lumoavan luonnon ja kahdeksan vuodenaikaa. Tervetuloa joukkoomme!